Kleine kunstkerstboom voor een groots kerstfeest!

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekent het oude vertrouwde kerstbomenraadsel. Ga je voor een echte boom of een kunstboom? Een grote of een kleine? Welke kleur ballen hang je er dit jaar in? Zeker als je in een kleinere ruimte woont kan zo’n grote, kalende boom een aanslag op je woonkamer zijn. Gelukkig kan je ook kiezen voor een kleine, compacte kunstkerstboom!

De voordelen van een kunstkerstboom
Tegen een ‘echte’ kerstboom heeft een kunstkerstboom een hoop voordelen. Zo kaalt de kunstkerstboom niet, wat dus wil zeggen dat je niet de hele dag bezig hoeft te zijn met naalden opvegen. Verder kan je een kunstkerstboom wanneer je hem netjes opbergt het volgende jaar gewoon weer gebruiken, dat kan met een ‘echte’ boom niet. Verder weet je zeker dat je een mooie boom hebt, en niet een boom van slechte kwaliteit die na een week al helemaal kaal is en scheef staat. Wanneer je de boom op xmasdeco.nl besteld wordt hij nog thuisbezorgd ook, en hoef je niet eens de deur uit!

Een klein boompje
Een kunstkerstboom is verkrijgbaar in vrijwel alle maten. Het is dus heel goed mogelijk om een klein boompje te bestellen, bijvoorbeeld op XmasDeco.nl. Wanneer je geen zin hebt in een extravagant feest of versiering is zo’n boom een hele goede optie. Ook is een kleine kerstboom erg gezellig om bijvoorbeeld op andere plekken in het huis te zetten, zoals een kinderkamer. Met een paar led-lampjes en een paar bijpassende kleine kerstballen erin vindt je kind dit sowieso een geslaagd project.