Een heerlijke kerst met xmasdeco.nl

De leukste tijd van het jaar komt er weer aan: kerst. Daarom is nu al een bezoek brengen aan xmasdeco.nl zeker de moeite waard, voor een leuke kunstkerstboom(pje). Waarom ieder jaar weer een boom kopen, die je na de kerst weer weg moet gooien, terwijl je een kunstkerstboom, desnoods met verlichting en ballen erin, weer terug op zolder kan zetten. Zodoende ondersteun je ook het milieu en een kunstkerstboom blijft jaren lang mooi.

Soorten kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom van xmasdeco.nl is niet van een echte boom te onderscheiden. De boom bestaat uit drie delen, die simpel in elkaar zijn te zetten en zijn voorzien van LED verlichting. LED verlichting is duurzaam, gaan niet snel kapot en geven een goede verlichting. De bomen zijn brandwerend, hebben een natuurlijke vorm en zijn te bestelling in diverse maten, van 120 tot 240 centimeter. Er zijn twee soorten bomen verkrijgbaar, de basic, als een fijnspar en luxury als een Nordmann spar. Helemaal ideaal is dat xmasdeco.nl, basic- en luxe pakketten aanbiedt, waarin alles inzit om je boom te versieren, zoals kerstballen, slingers, kerstsneeuw en LED lampjes. Je kiest je pakket, met de kleur die het beste bij je interieur past: mocca, groen, paars, rood, zilver en koper. Het luxe pakket heeft wat meer decoraties en de ballen zijn iets groter en meer gedecoreerd.

Overige opties

Naast de kunstkerstbomen levert xmasdeco.nl ook prachtige, zeer rijk versierde kerstkransen en mini-kerstboompjes. Alles details, voor bijvoorbeeld de kerstballen, zoals topjes en haakjes zijn van uitstekende kwaliteit.