Klein maar fijn

De komende kerstdagen vallen voor de werkenden onder ons, erg gunstig. Het wordt een lang weekend, omdat eerste en tweede kerstdag op maandag en dinsdag vallen. Extra reden om een leuke kerstboom aan te schaffen. Ben je krap behuisd, dan is een kleine kunstkerstboom dé perfecte keus. Geen rommel van een echte boom met naalden, maar een boompje wat niet te onderscheiden is van een natuurlijke boom. Xmasdeco.nl heeft kleine kunstkerstbomen die een lengte hebben van 120 cm. Groot genoeg voor een kleine ruimte. Op simpele wijze een geweldige kerstsfeer. De kunstkerstbomen bestaan uit een drietal delen, die op een gemakkelijke manier in en uit elkaar kunnen worden geklikt. Versier je boom met glinsterende decoratie en geen mens ziet het verschil tussen echt en kunst.

Snel in de juiste kerstsfeer

Wil je op een snelle manier genieten van een versierde kerstboom? Dan is het handig om een kleine kunstkerstboom aan te schaffen die al voorzien is van decoratie. De basic-pakketten vormen een prima basis van een kunstkerstboom. Vanaf 120 cm zijn deze basics te koop.

Luxe-pakket

De luxe pakketten kunstkerstbomen zijn nog mooier van vorm dan de basic-bomen. Dit komt omdat er aan het einde van elke tak, losse Nordman-takjes zijn toegevoegd. Rijk gedecoreerde bomen in allerlei tinten geven deze luxe boom een chique en rijk uiterlijk.

Online aanschaffen

Kleine kunstkerstbomen kunnen online bij Xmasdeco.nl worden aangeschaft. De unieke all-in-one pakketten worden gratis verzonden en zijn inclusief LED-verlichting. Kijk voor meer informatie op de website.