Had ik dit maar veel eerder geweten!

Kerst betekent voor veel mensen gezelligheid en samenzijn met familie. Voor mij ook hoor, begrijp me niet verkeerd maar ik vind het lastige aan kerst altijd dat opzetten van die verschrikkelijke kerstboom!

En daar blijft het dan ook niet alleen bij. Die naalden vallen altijd uit. Ik denk dat ik twee keer per dag wel even de stofzuiger erbij moet halen. Toen onze kinderen nog klein waren was het helemaal feest, want die naalden kunnen natuurlijk best wel prikken.

Laatst had ik het er met een vriendin over en die stelde mij voor om gewoon een kunstkerstboom aan te schaffen. Een kunstkerstboom verliest namelijk niet zijn haren, blijft altijd in perfecte staat en is jarenlang opnieuw te gebruiken! Het zal volgens haar dus ook nog eens geld schelen.

Zij had haar kunstkerstboom besteld op xmasdeco.nl, dus ik besloot dat ook te doen. Ik had gekozen voor een simpele, groene den.

Ik had hem begin december besteld dus hoopte wel dat de kerstboom snel binnen zou komen, en dat gebeurde ook! Ongeveer een week later was de kerstboom al in huis. Hij werd prachtig afgeleverd en was heel makkelijk op te zetten.

Ik kan iedereen aanraden om een kunstkerstboom te kopen. Het is enorm simpel om op te zetten, hij blijft voor altijd mooi en is jarenlang opnieuw te gebruiken.

Onze kerstfoto’s zijn erg goed gelukt dit jaar!